Kadetten meisjes strijdend ten onder

do, 01/14/2016 - 10:42 -- sintjans

Dit jaar konden we met een erg getalenteerde ploeg de SVS-competitie aanvatten. In de eerste en tweede ronde konden de tegenstanders ons dan ook op geen enkele moment verontrusten. We stootten bijgevolg vlot door naar de halve finale. Onze tegenstander in de halve finale was het Sint-Aloysiuscollege uit Menen. Het werd een erg hoogstaande match met bij momenten schitterend volleybal. Jammer genoeg trokken wij aan het kortste eind.

De eerste set ging gelijk op; het werd een dubbeltje op zijn kant. We verloren met het kleinste verschil: 25-27. De tweede set werd in ons voordeel beslist: 25-20. In de derde set sputterde onze motor; we kregen hun loeiharde, geplaatste opslagen met moeite onder controle (15-25). In de vierde set konden we een mooie voorsprong opbouwen totdat de Meense nummer 7 aan de opslag kwam. In een mum van tijd werd onze voorsprong weggewerkt en in een spannend matcheinde moesten we nipt het onderspit delven (23-25).

Ondanks het feit dat wij als ploeg het mooiere samenspel brachten stranden we in de halve finale.  Toch een dikke proficiat aan alle speelsters: Rhune Bondue, Joyce Decapmaker, Evy Deroo, Ditte Dehollander, Lara Devos, Stefanie Fleurbaey, Tine Geerardyn en Silke Vergotte