Volleybal cadetten meisjes

ma, 11/23/2015 - 12:41 -- sintjans

Na in de eerste ronde gemakkelijk OLVI en Immaculata opzij gezet te hebben, wonnen onze meisjes ook hun match van de tweede ronde tegen Zwevegem. Op naar de halve finale dus! Proficiat aan Ditte Dehollander, Rhune Bondue, Silke Vergotte, Evy Deroo, Tine Geerardyn, Joyce Decapmaker, Stefanie Fleurbaey en Lara Devos.
 

Na een moeizame autozoektocht bereikten we OC De Kappaert, de volleybaltempel gelegen in de Stedestraat, die eigenlijk ook een beetje Gaversestraat is en door de lokale bevolking steevast Iepsersestraat genoemd wordt. In de kleedkamer stelden we vast dat we, naast twintig paar voetbalkousen, slechts vier volleybaltruitjes meegebracht hadden, en dit voor acht speelsters. Wederom bleven wij Olympisch kalm en coach Annelies Beerlandt, van alle markten thuis, ging tekeer met wat witte tape om zo de verplichte nummers aan te brengen op de geïmproviseerde volleybalshirts.

Tijdens de match ging het er heel wat professioneler aan toe. In een mum van tijd rijfden we de eerste en tweede set binnen. Enkel in de derde set bood Zwevegem wat weerwerk, maar het kon ons nooit verontrusten. We stoten dus vlotjes door naar de volgende ronde!